Vill du bli en allierad?

Venti är ständigt på jakt efter nya medarbetare och samarbetspartners som har samma starka passion och vilja att utveckla framtidens varumärken som vi. Har du spännande idéer och tankar – låt oss prata.

Är du en gigant som vill växa?

Är du outstanding inom ditt område, men känner ett behov av en samarbetspartner för att kunna ta nästa steg? Låt oss växa tillsammans. Kontakta mig, Alexander Todoran, så bjuder jag på lunch.

Vi söker spännande samarbetspartners inom Processledning!

Vi söker de bästa inom processledning! Är du en av de främsta på att skapa förtroende i en process? Kan du leda tunga förändrings- och utvecklingsarbeten. Hör av dig!

Vi söker alltid

Är du en begåvad analytiker som älskar siffror? Vi söker alltid efter dig med en säregen talang inom matematik, statistik och kvantitativ finans. Är du student eller precis klar, hör av dig så hittar vi spännande projekt tillsammans.

P.S. Är du student med ett kvantitativt problem?

Har du ett intressant problem som du upplever är för svårt att förklara för din uppsatsledare och som kräver avancerade matematiska metoder? Vi har några av marknadens bästa programvaror för att koppla ihop attityder med kronor och ören och hjälper dig gärna.

Samarbetsparters

Venti består av en rad konsulter med ett väl utbyggt nätverk. Inför varje projekt skapar vi de bästa teamen med rätt specialkompetens noga anpassat för uppdraget. För er blir detta ett kostnadseffektivt sätt att få tillgång till de främsta. I nätverket återfinns idag en rad tunga beslutsfattare och ledande forskare.